Düğün Organizasyonunuzda Zamandan ve Paradan Tasarruf Etmek İçin 4 İpucu

 

Düğün Organizasyonunuzda Zamandan ve Paradan Tasarruf Etmek İçin 4 İpucu

Düğünlerin neden bu kadar pahalı olduğunu merak edebilirsiniz. Profesyonel fotoğrafçılardan catering şirketlerine kadar, düğünler birçok insanın başarılı bir şekilde çekip adil bir şekilde ödeme yapmasını gerektirir. Herkes mükemmel bir düğün gününe sahip olmanın hayalini kurar, ancak ideal bir plana sahip olmak zorunludur. Planlama size çok zaman ve para kazandırır. Düğün gününüz sizin için unutulmaz bir gün olmalı. Odak noktanız başkalarının ne beklediğine değil, ne istediğinize odaklanmalıdır

Gelinlik seçimini duygusal manevralarla değil akllıca bir mantıkla seçin. Hayatında sadece bir kez giyeceğin bir gelinliğe çok büyük paralar yatırmanın bir anlamı yok. Bazı gelinler, paradan tasarruf etmek için önceden beğenilen gelinlikler arasından seçim yapmak gibi sürdürülebilir seçenekleri tercih eder. Ancak gelinliğiniz bir giysiden daha fazlasıdır ve bir ömür boyu unutulmaz anıları yaşatmak için ona tutunursunuz. Uygun fiyata mükemmel gelinlik için bir butik seçin.

Bir Bütçe Belirleyin ve Buna Bağlı Kalın

Büyük bir düğün veya küçük bir etkinlik planlıyorsanız, bir bütçe belirlemek en büyük önceliğiniz olmalıdır.

Siz ve nişanlınız mali durumu halletmeyi planlıyorsanız, ne kadar ödeyebileceğinizi anlamak için gerçekçi bir bütçe yapın. Her yönüne sabit giderler atamak, sonunda strese girmenizi engelleyecektir. Maliyetlerinizi daha iyi yönetebilmek için tedarikçilere ödeme yapmadan önce her şeyi tartışın.

Bütçeyi belirledikten sonraki adım ona bağlı kalmaktır. Paranızı nereye yatıracağınızı anlamak için en temelden en az gerekli öğelere doğru bir kontrol listesi yapın. Düğün gününüz başkalarını memnun etmekle ilgili olmamalı, bu nedenle zamandan ve paradan tasarruf etmek için yalnızca hayati şeylere bağlı kalın.

Tüm Paranızı Açık Bir Barda Harcamayın 

Açık bir bar, bütçenizi önemli ölçüde azaltabilir. Açık bir barda sınırsız içki seçeneği, konukların aşırı içki içmesine neden olabilir ve bu da dikkatleri düğününüzün en güzel anlarından uzaklaştırabilir.

Bunun sizin özel gününüz olduğunu ve başkalarını memnun etmek için kendinize zarar veremeyeceğinizi unutmayın. Açık bir bar düzenlemek yerine mütevazi ama keyifli bir kokteyl organizasyonu planlayabilirsiniz. Enfes bir görünüm için özel içeceklerinizi kıvrılmış narenciye kabukları veya mini meyvelerle süsleyin.

Gelinlik Seçiminde Aşırıya Kaçmayın

Elbette her geç kız en güzel gelinliğe sahip olmanın hayalini kurar. Ancak gelinlik, genellikle bir düğünün en pahalı yatırımıdır.

Gelinliğinizi seçmeden önce mutlaka iyi araştırmalısınız. Maliyet tahmini almak için birden fazla düğün butiğini ziyaret edin. Farklı fiyat teklifleri, hangi elbisenin bütçenize uygun olduğunu daha iyi anlamanızı sağlayacaktır.

Birden fazla tasarımcı elbise mağazasına gitmek bir güçlüktür. Enerjinizi ve zamanınızdan tasarruf etmek için her zaman çeşitli gelinlik modelleri ile tek bir çatı altında bir butik arayın.

Gelinliğiniz kişiliğinizin mükemmel bir örneği olmalıdır. Bu işte deneyimli ve bilgili bir gelinlik butiği seçin. Bir işletme için ağızdan ağıza iletişim çok önemlidir –

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mudanya Düğün Mekânları

Mudanya Düğün Salonları